Weet je het zeker?

, zonder jou is Ribbax minder leuk :(!
We zullen je gaan missen, kom je snel weer terug?!

Habbix ~ Regels
Algemene Voorwaarden van Habbix
Registratieovereenkomst

  • Hoewel we proberen alle berichten die ongepaste, seksueel, misbruikende, hatelijke of privacyschendende inhoud bevatten of op welke andere wijze welke wet dan ook overtreden te verwijderen, is het voor ons onmogelijk elk bericht dat in dit hotel geplaatst wordt te keuren, hetgeen betekent dat u onderkent dat alle geplaatste / getypte berichten de mening en standpunten van de oorspronkelijke vertegenwoordiger en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Habbix hotel. We nemen dan ook geen verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor welke geplaatste / getypte berichten dan ook. We staan niet in voor nog garanderen de nauwkeurigheid en volledigheid van elk bericht.
  • Door je te registreren op Habbix gaat u ermee akkoord dat u geen misbruikende, hatelijke, pesterige, bedreigende of privacyschendende berichten naar iemand toe stuurt.
  • Weigering van deze AV kan leiden tot de beëindiging van uw account, een tijdelijke verbanning van uw account of een permanente verbanning van uw account op Habbix. Uw IP-adres zal worden opgeslagen en kan worden opgevraagd door de Technische Manager Aquila van Habbix, mocht de noodzaak daartoe zich voordoen. U gaat ermee akkoord dat we op elk moment de mogelijkheid en het recht hebben elk account, en elk bericht en elke kamer te verwijderen, bewerken of sluiten, mocht dit toegepast worden. U gaat er ook mee akkoord dat alle informatie die u op Habbix invoert, zal worden opgeslagen in een database en dat "cookies" zullen worden opgeslagen op uw computer om uw aanmeldgegevens te bewaren.
  • Alle informatie die u in Habbix invoert zal niet worden meegedeeld aan een derde partij zonder uw volledige toestemming, hoewel het personeel niet aansprakelijk kan worden gesteld voor elke poging tot hacken waarbij uw gegevens in gevaar komen.